Årets ljus-julkrona.

1kommentarer

Hej,

I dag har vi pysslat hemma, strykt juldukar bl.a en stor för matbordet, beige med hjärtan. Planterat lite ny mossa som jag ej hittar namnet på men super fin. Lite högre, det blev fulligare o finare i silverskålen. Har också varit ute och tagit bort lite snö från buskarna, den är så tung nu så det är lätt att buskarnas grenar går av o det vore synd.

Se nedan, visst är mossan helt underbar, har inte sett liknande förut. Jag köpte den på Julmarknaden på Siteningeviks Slott som var mysig men ej så super charmig, men skönt att den var innomhus då det var snöstorm i torsdags när vi kom dit. Siggestavik gården var däremot super fin och mysig och hade allt man kan tänka sig i jultid.

I dag åkte jag en vända till Farsta C för att ev. köpa lummer, men som jag trodde den är frydlyst. Men de hade ett alternativ som var jätte fint och ska vara hållbar. Se nedan.
Klädde in årets ljuskrona med kvistarna och satte på lite äpplen. Det blev lite juligare hemma nu, Helena tyckte ju det var lite vårligt här, men nu borde hon bli nöjd.Kram och Julmys till er Alla!
Glöm ej att mysa massor nu tända ljus och bara sitt o prata lite över en kopp varm choklad eller the eller annat gott. Försök tänk att du vill och inte skall eller måste det du ska göra då går allt mycket lättare.
Glömej att gå ut lite också på dagen då det är ljust, vi behövar allt ljus vi kan få denna mörka tid, det ger kraft o energi, mer än du tror. Ha en skön 4 advent, snart är det Jul, i år blir det en strålande Jul, eller hur =)

Kraaaaam Pillan

1 kommentarer

Moni

19 Dec 2010 13:58

Kram till dig, Pillan. Vad fint du gjort hemma - som vanligt. Ses snart. Vi är på väg hem från Värmland. Rasmus kör. Mamma sitter i baksätet. Puss puss, miss You!

Kommentera

Publiceras ej