Siggesta Julmarknad o glögg i Harmonien, Tack alla!

2kommentarer

Hej,

Åh vilken mysig vintrig dag vi fick i dag på Siggesta Julmarknad.
Roligt att så många kom med!

När vi kom dit var det snöoväder och knappt vi ville vara ute, till vår glädje var Julmarknaden till stor del innomhus. Bland tomtar o stickat hittade vi fina stickade sjalar, goda älgkorvar, porslin i nya former, sköna krämer man bara måååste ha. De doftade ljuvligt o händerna blev sammetslena.

Fina julkransar och massa hammagjort godis fanns det. Wilson hittade stengodis, mums o toppen om man lägger dem i en skål o ställer ett ljus i kommer ingen ana att det är godis o man får behålla dem för sig själv :)


Moni o fam Min dotter Helena i bakgrunden, Jag o Jonas, Marie o dotter.

Vi fikade i orangeriet där vackra träd växte ibland oss, det såg ut som myrten men vet ej vad det är? Har mailat dem o hoppas få veta snart. Återkommer då.
Vi fikade goda mackor och saffransmuffins julgröt o julskinkemackor. God varm choklad o gott kaffe slank ner.


"Måste ha" var de 2 fina lyktorna i mitten...Men nu är det klappar till min fam o vänner som gäller...Man kan önska sig.

Vi mös vidare ute då solen tittade fram o allt lös upp så himla vintervackert. Wilson åkte skjärtlapp och några av oss köpte det där vi gått o funderat på om vi behövde men visst gjorde vi det.


Vi åkte hem och alla var lite små trötta och mycket nöjda, Wilson 4,5år somnade i bilen.
Nästan jag med.
Väl hemma åt vi varm o smarrig Gulashsoppa och jag gjorde pepparkaksdeg för morgondagens pepparkaksbak.Moni i familjens fina växthus, Harmonien!

Innan middagen fick vi lite glögg o annat gott i växthuset hos fam Strandljung. Vi värmde upp det lilla huset så att snön knakade, smälte o föll från taket så vi hoppade högt. Tända ljus o lyktor lyste upp i mörkret och glöggen var aldrig så god. Pepparkakor och nötter upplagt på små fina glasfat o skålar smakade underbart i det frostiga vackra glashuset.
Tänk vilken tur vi har som har så fina grannar och möjligheter att njuta av livet tillsammans.

Kram till alla som var med i dag och för goa vänner och fin familj, Jag är tacksam o glad som har er!
Saknade dock några i dag som brukar vara med men det kommer fler tillfällen till utflykt och då hoppas jag DU kommer med =)

Puss puss Pillan


2 kommentarer

Moni

06 Dec 2010 10:10

Ja, vilken toppendag vi fick - hela långa dagen! Tack för at du finns och förgyller mitt liv, Pillan! Love You! / Moni

Pillan

06 Dec 2010 20:35

Gulle dig, tack det samma, vad skulle jag göra utan dig min vän? Love you tooo! Pillan

Kommentera

Publiceras ej