Till minne av Gunilla.

0kommentarer


Hej, 

Veckan som var blev sorglig, Jonas mamma Gunilla gick bort efter 5års kamp emot 3 olika sortsers cancer. Nu orkade hon ej mer. Ledsamt och tungt. Den 18 Nov somnade hon in. 
Begravningen blir stillsam o liten i ett kapell den 3 dec.
Vi tänker på henne och hennes Janne, på Jonas min kära sambo och hans syster Ulrika och deras barn som förlorat sin kära fru, mamma, farmor/mormor.

På Hannas hittade jag några fina saker vi ska ha till hennes minne, en vitjulros som ska få komma ut i vår trädgråd till våren, ett fint kors och ett hjärta med ljus i som nu hänger i vårt fönster och är tänt.
Hittade också den underbara löken Tidlösa som blommart på hösten när allt annat vissnat. Denna blomma ska också få komma ut i trädgården och blomma till minne av Gunilla, en vacker charmig kvinna från norrland som var super duktig på skidor och på att fixa fantastiska middagar. Tyvärr han jag aldrig riktigt lära känna henne, vi sågs bara ett fåtal gånger, första gången vi sågs sa hon till mig, jaha så du är kär i min son, och så log hon, jaa sa jag han är fantastisk. Hon verkade glad att jag var kär i hennes son :)  

De gånger vi sågs var hon alltid jätte trevlig och mysig.
Hoppas hon har det gott nu och slipper ha ont mer.


Gunilla solbränd o fin. Vi har gjort en liten minnesplats här för henne.


Julrosen som ska få blomma till minne av Gunilla var år.
Tidlösa på väg att vakna.Rosa Tidlösa blommar i sept-nov, en höstblomma.

Kramar Pernilla


stöd: http://www.cancerfonden.se/ 

Kommentera

Publiceras ej