Pool i en trädgård, svårt få romantiskt eller?

0kommentarer

I dag åkte sista blommorna in i garaget, Ros på stam och några pelargoner som tappert har hängt med in i hösten. Men någon snö har jag ej sett till ännu. Men den kommer väl... Skulle ju bli trafikkaos i dag?!

I går satt jag o skissade lite mer, som alltid i soffan framför nyheter o annat, Jag har mitt skissblock, några, ganska många, trädgårdsböcker bredvid mig. Jag har stora planer om o kring den sora poolen, 4x8m med stooort nytt trädäck runt. Det ser lite kalt ut så jag skissadelite. Det blir en pergola med klätterväxter över ena hörnan, men ganska stort! Det blir rosor och vildvin. Under blir det ev. en på platsbyggd bänkt i hela hörnan, skönt kunna sitta o fika i skuggan nära poolen. Det svåra med en pool i trödgården är att få den att smälta in i öv. trädgården som jag vill få lite romantisk, detta är INTE helt lätt! Men i går hittade jag några fina bilder på nätet där man liksom bakar in området med lite olika passande växter. T.ex. Jätte verbena i svagt super fin lila, massa höga gräs varvart med dagliljor. + Pergola med klätterväxter som skapar ett mysigt svalt rum intil poolen.

                  
För och efterbild våren 2010, däcket blev jätte stort, men super bra, vi fick lite hjälp med denna.
Nu återstår möbler växter pergola mm, det kommer nästa vår. Vi köpte lite nya solstolar men inte så mycket mer...Och en poolfest han vi så klart med för att inviga det nya däcket.


Ja brist på saker att göra till nästa vår har vi då inte, hoppas hoppas min kära blivande man vill snickra mer då bara...

Tjingeling
Pillan

Kommentera

Publiceras ej