Skisser

0kommentarer

Hej,

I helgen fick jag liite gjort i trädgården, vi fyllde på massa jord där det fattades, t.ex runt vår tall som ligger i en sluttning nära entrén. Jag planterade sedan, jättedaggkåpa, såpnejlikor-låga rosa, mossflox blå, stjärflocka rosa. Flyttade dit en jötte fin Kärleksört som rådnar så fint nu, den fick plats närmast tallen + ett gäng Narcissor som jag tror blir fina i backen i vår tillsammans med Förgätmigej. Det som är med trädgård är att man kan ej ha bråttom, det tar sin tid man måste vänta. Och det är ej min starka sidan annars, så nått ger det mig säkert som person. Man blir lugn i trädgården, den ger ro. Det behövs ofta, för mig som annars är lite fort o fel, snabba beslut...

Jag började i helgen skissa på hela tomten, ritade av en karta i skala 1:100. Sen ska jag ta tunt smårgåspapper och rita in allt jag vill ha här. Buskar träd och gångar först sedan stora härliga frodiga rabbater Åh vad det ska bli vackert och kommer att dofta gott. mm.

Började också skissa på hur jag ska klä in växthuset, ev vildvin rosor och klematsi, i lite starka färger, mörkblå klematis och mörkrosa rosor + ev en vit klematis. Kul o leka med färger! Kanske ska måla stommen svart först?!

Nä nu ska jag ta lite lunch också...
kram kram hela dan!
Pillan

Kommentera

Publiceras ej