Höst mys

0kommentarer

Hej!

Så var det fredag, skönt. Solen lyser in i jag är glad att fönstrena är putsade ojoj Allt syns!
Jag sitter hemma i köket o jobbar, tar nu lite lunch o passar på att skriva lite här.

I går var jag o min mor o dotter till Zetas. De hade höstmys och upptänt i hela trädgården.
Vi hittade lite fina växter, men svårt o se i mörkret, jag var lite sugen på att köpa fler rosor, men såg ej färgerna =) o då blir det svårt. Men kanske hade varit spännade o se vad det blivit?!

Vi avslutade med fika i deras mysiga lilla fik. Vi hade tur och fick platser ganska med detsamma.I morse var jag ute o fotade lite, rosorna är så himla fina, jag är överraskad och överväldigad.
Smårosorna jag köpte i år gör sig fina mot den nu mer silvergrålavendeln.
New down har fortfarande knoppar som längtar efter att få brista ut, men hinner de? Tror ej det...Förra årets nya frukostveranda ser tom och ödslig ut. Klematisen som jag fick riva ner och låta börja om för den envisades med att ej ge blommor har 2 stora knoppar NU, men de hinner ej bli till blommor i år, men nästa år ojoj, då ska här blomma. Lite benmjöl till våren kommer ge susen. Tror det är en storblommig Nelly Moser, minns ej. Till höger, ej i blid, växer New Dawn mot väggen. Det ska bli en pergola över denna veranda nästa år är planerat. Vill få lite tak o höjd i trädgården, fler rum liksom.
Undrar om jag ska låte en skuggtålig växt klänga in o ut i riddarhjälmen nästa år, hm eller inte... Den är fin som den är, rostig o härligt kuslig. Undrar om någon har haft den i strid?! Lär aldrig få veta dock.Hej då!
Pillan

Kommentera

Publiceras ej