Atchooooo De e Vår NU!!

0kommentarer

Hej,
Nu är det vår, hur vet jag det?! Jo min näsa rinner och jag nyser,... atchoooo, ja hela tiden. Måste till apoteket o köpa Clarityn.
Men det gör inget för i dag åker jag till Sälen med mitt Bimbo gäng, det finns inte mycket som går upp mot denna årliga resa. Tyvärr i år kunde ej alla följa med, men det blir nog helt fantastisk ändå fast jag kommer sakna alla som ej kom med så klart, massor, men vi har redan planerat att åka till Fårö i september så det löser sig =)


Nu börjar det hända saker i jorden, oj vad mycket som gömt sig under snön?! Jag hade glömt alla ställen jag tryckt ner lökar. Jag hoppas hoppas verkligen att det inte bara blir blad, vilket hänt ibland med äldre lökar, men om allt skulle blomma kommer det bli helt underbart, kanske lagom till Påsk. Då ska jag fota så ska ni få se. 100 lökar har jag puttat ner vid entrén, tulpaner i alla möjliga färger.
Alla gamla hyacinter, narcisser, krokus mm som jag haft inne under vintern och förvåren, allt är i jorden från förra året. Ska bli spännande och se vad som tar sig. Nyfiken i en strut, nu skulle man vilja sova 1-2 veckor och vakna till ett hav av vårblommor och ett blommande körsbärsträd, ja det kanske ta5r liiite längre tid på sig men den tiden kommer. I år är min plan att jag ska sätt 2 japanska prydnadskörsbär till som ska leda fram till vår Entré. Så fint så :)Nä åter till jobbet o snart Sälen!
Tjing o Kram

Kommentera

Publiceras ej