Årstiden en favvo butik i Stockholm!

0kommentarer

Hej,

I går hade jag en underbar eftermiddag. Jag träffade Moni och Ullis på Sthlm Kaffe m mjölk på Drottninggatan. vi chattrade och hade super mysigt. Alltid lika kul o ses och vi kan prata o prata o en timme bara rusar iväg.

Efter fikat var vi ju tvungna att kika lite i butikerna och fastande i butiken årstiden, som vanligt:
http://www.arstidenstockholm.se/

En av min och Monis absoulta favorit butiker :)
Denna gång blev vi kvar läääänge, vi hittade massa fina kläder på rea. Vi stod längst in i butiken bland vackra stora sidentyger, i blått o grönt och provade kläder o fnissade. Anna-Karin som äger butiken kom och bjöd oss på vin, vi fnissade ännu mer :) Och jag hittade så fina kläder, helt underbara plagg. Kunde inte vara utan ett enda av dem. En vitblus fick jag på köpet då det var lite trådar på den och för att jag köpte så många, super gulligt tycker jag, tack! Det blev 2st fina koftor, 3st blusar och 1 kjol som var bedårande, se nedan!!
En av koftorna hade en jätte fin rygg, se här:


Ja jag blev så himla nöjd. I butiken finns ju massa fint till hemmet och fina växter och saker för trädgården. Om ni inte varit här så åk hit, värt att besöka. Det är bara så himla inspirerande att kliva in här och det tar tid för det finns så mycket att titta på från tak till golv.

Kram hela dan nu ska jag på pulka race o grillning till grannen!

Pillan

Kommentera

Publiceras ej