Hej!!

0kommentarer

Hej alla fina bloggläsare, vad ni är flitiga o läser min blogg Tack va kul!

Nu var det ett tag sedan jag var här, ledsen för det. Men jag har ju fullt upp med att planera och fixa inför lördagens bröllop =) Mitt eget om ni minns. Så himla pirrigt roligt o alldeles underbart!

I trädgården har det inte hänt så mycket nytt mer än att blommorna nu börjar ta sig ordentligt och till min stora glädje har mina nyplanterade Pioner tagit sig och det är massa knoppar på dem, helt underbart. Hade ej förväntat mig att de skulle blomma så många i år redan. De kan ju vara lite fina fröknar dom där och sura lite första åren. Men jag måste fått några riktigt pigga o glada tjejer =)
 Något mer som tagit sig fantastiskt bra i år är mina Löjtnantshjärtan, vet ej om det beror på att det vankas bröllop, men de är enorma och rabatten räcker knappt till. Hjärtan överallt :D


Måste ju också visa vilka stora härliga Tulpaner jag hade under Maj, de såg ut som en blandning av stora rosor och pioner, helt fantastiska. Tror de heter Angelika. Inte ser de ut som Tulpaner?


Se på mina fina Funkior de tar plats o brer ut sig, men Höstflox och Akleja kämpar sig fram oxå, härlig syn det bara växer o knakar.

Den fina Malvan jag fick av min bästavän Monis gulliga mamma har tagit sig fantastiskt bra. Den är en överlevare i mina ögon, lerigjord, hård o grå ingen mull alls och knappt vatten kommer dit, men den blommar o blommar så fint, den blir bara större från år till år. Bra med växter som brer ut sig när man har så gott om plats som jag har och knappt hinner fylla alla hål.

Tjing för denna gång!
Nästa gång kanske jag har några fina bilder från Bröllopet och resan till Mauritius jag delar med mig av här, man vet aldrig!

Ha så gott så länge, hörs snart!

Soliga varma goa kramar till Dig!
Pillan

Kommentera

Publiceras ej