Just nu mina inne.

0kommentarer


Hej!
Nu när hösten är här börjar jag lite se om mitt hem inne vad gäller växter o pyssel o pynt.
Under sommaren är det ju annars ute som gäller.


Rosen New Dawn är som en dröm i marsipan, den ser vacker god och lockande ut där den står och droppar sina tunna skira söta blad på den svartaduken. Fattigman silver och silverkannor från loppis i bakgrunden gör det hela lite romantiskt, eller lite?! :)

En av mina fina grönaväxter hade helt tappat alla blad, jag ställde den i halvskugga och bara lät den vara efter en ordentlig genomvattning. Sen av en händelse såg jag att den tagit sig :) Så nu har den fått komma in. Visst är den vackert vårgrön! Vad heter den? Någon som vet?

En höstbukett i den nya glasvasen på silverbrickan från senaste loppisinköpen.
Buketten består av Ölandstok och en liten blomma, tror det är en form av höstaster.
Visst blev det sött!

Min man rensade taken!? Och ner kom små gulliga mosskuddar jag direkt bara ville göra nått utav och då blev det denna lilla kreation, lite juligt.... tror jag ska flytta ut den...

Mitt altare som det ser ut nu :) Buddah övervakar oss och bevarar vår harmoni o lugn i vårt hem.
Vi kan aldrig tända nog med ljus året om inne och ute. Tycker om denna skänk, den ger en stor fin gråyta att skapa på mitt i vårt vardagsrum samt bevarar allt pyssel som inte får plats framme tills man vill byta och ta fram lite nytt gulligull.

Lite mer söta små mosskuddar :) ja jag vet att det blev lite juligt, eller påskligt eller bara fint, välj själv! Nu ska den få flytta ut en stund.

Äntligen har jag hittat rätt plats i huset för mina orkidéer!! De landade tillslut i köksfönstret där morgon- och dagssol strålar in, riktigt varmt hela dagen fram till eftermiddagen då den försvinner runt hörnet. En av mina Orkidéer har fått 2 helt nya stänglar + att de gamla har nya skott på gång, ojoj hoppas de blommar snart så som denna!!


Kramis o Pussis för denna gång.

Pillan

Kommentera

Publiceras ej