Höstpyssel

0kommentarer

Hej,

Solensken och jag gick ut och höstpysslade lite till.
Tänk att det är så roligt :D

Jag tog lite av Murgrönan som vi köpte på Ulriksdalsträdgård och samplanterade med Kärleskört från trädgården och satte i mjölkkannan vid stallgrinden.

Ljungens mörkarosa färg gör sig fint mot det svarta järnet och murgrönan, himlen är så blå som den kan bli en klar höst dag, luften är hög och man vill bara vara ute och njuta. Sköööönt.

Jag är så otroligt glad för den fina kameran jag fick av min man i morgongåva, det är tack vare den jag nu kan fota så fina Bilder. Den följer med lite överallt, har hittat en handväska tom som jag kan ha den i utan att det ser konstigt ut :)

I söndags åkte vi över till mina föräldrar och fikade. Min dotter Helena var i stan och Mormor ordnade fika för oss och moster Hanna med familj som kom över. På bordet stod så klart färskablommor från trädgården. Mamma älskar att fixa i deras trädgård, den är helt fantastisk, fortfarande blommar Krasse, Flox, Rosor, brudslöja mm.

Kram hela dan och glöm ej att ut och njut av hösten nu den är ju helt lysande i sina vackra murriga varma sköna höstfärger, det ser nästan ut som det brinner i buskarna.

Kraaaam Pillan

Kommentera

Publiceras ej