Lite vårbilder har jag hunnit ta, blir mer i helgen...

0kommentarer

Hej!

Man får vara glad för det lilla just nu ute i rabatterna.
Men snart alldeles snaaaart kommer värmen, jag tror vi blir snuvade på våren i år, sommaren kommer direkt i år. I kväll har jag trots regnet rensat ogräs runt Ligustern och klippt ner den lite här o var med en sekatör. Allt för att den skall bli tät o fin och en sån där häck man är lite extra stolt över.

Jag fick så söta Tullisar av en kollega Gulliga Silla. De har stått sig ute i över en månad. De fick sällskap och stöd av en sovande skönt njutande groda.

Tullisarna fick stå i ett fint stilebe utanför köksfönstret, min utsikt var morgon.
Men Kungsängsliljorna har nu gjort sitt och jag har planterat ut dem i rabatten vid vår frukostveranda. Där är som varmast på våren så då passar det perfekt när vi sitter där nästa vår o fikar o kika på dem.

Krokus ger glädje under tid nu, gula, blå o lilaKrokus de är fina allihop. De är så söta där de sticker upp, som små fighters som ska fram upp ut o lysa, härligt!

Julrosen har klarat även denna vinter och kommer vilken dag som helst slå ut. Jag har läst endel om Julrosor och de ska visst frösåsig lätt. Ska bli spännande o se om de gör det hos mig, än har jag ej kunnat se några nya plantor runt ikring.

Löjtnatshjärtana är på väg, man har svårt att tro att om en dryg månad är detta en stor buske som blommar med rosahjärtan, naturen är fantastisk!

Snart kommer en lååång helg. Valborg stundar.

Vi har stora planer men vi ska försöka hinna njuta lite av ledigheten också.
Men altanen skall oljas in möblerna skall slipas och oljas, kanske vi hinner gräva lite rabatter då blommorna jag beställt från odla.nu har kommit :D hihi och de ska ner i jorden så fort som.

Men som sagt, vi ska hinna njuta lite också och umgås med vänner o familjen.

Ha en härlig Valborg, kanske vi hörs av innan men om inte annat, glöm ej att sjunga in VÅREN eller sommaren :) för den är snart här tro mig!

Kramis pyjamis ny ska jag knyta mig o krypa ner i lopplådan.
SovGott!

Pillan

Kommentera

Publiceras ej