Mitt kök är ett Växthus?!

0kommentarer

Hej,

Hur har ni det i den kalla våren?
Jag har det bra, skulle bara önska att jag hade ett VÄXTHUS :)
Just nu får mitt kök agera växthus.
I och för sig ganska trevligt. Tänkte på det i morse att här sitter jag som i ett växthus bland alla mina små bebisar.

Det ser ut att bli många Basilikaplantor, Akleja (svarta) och Pellargoner. Många av dem är Mårbacka och Appleblossom mina favvisar, men några vet jag ej vad det är blir spännande o se.
Jag tror att jag har Rödrudbeckia på gång också, men ej säker hihi lapparna liksom försvinner. Men man ser ju sen eller hur!
Toffelblommorna behöver snart ny jord och även purjolöken...Får se om jag får fart på den, känns så sent allting nu. Den borde jag kunna plantera ut nu när jag tänker efter. hm.. har ju helgen på mig.

Detta är ett litet under. Jag köpte några knölar på en mässa förra året och de blommade så fint länge, sen la jag den i garaget över vinter, liksom glömde bort den. Nu tog jag fram den för en tid sedan och började vattna och se!? Nu kommer den igen och ser jättefin ut. Ett Mirakel, måste vara kärlek. :D
Någon som vet vad den heter, har ej förpackningen kvar o glömt namnet.

Jag tog in den stora zinkbaljan från garaget med Dr Westerlunds. Förra året fick jag den ej att blomma så i år ska jag ge den ny jord o ett annat läge, kanske inte full sol?! Den doftar jättegott och skall vara bra för hälsan.
Jag klippte ner den och tog en massa skott, så den har små bebisar runt sig, ett tiotal, får se hur många som växer på sig och blir tonåringar innan de släpps ut på grönbete i den förföriska försommaren.

Kram hela Dan
Eder Pillan

Kommentera

Publiceras ej