Vår insjö, nej jag menar vår fina Pool i skymning.

1kommentarer

Hej!
Nu har vi börjat vänja oss vid den nya fina poolen som så bra smälter in i vår trädgård.
Vi fick som ni minns nyligen möjlighet att byta ut botten, linern, och valde då en svartmelerad botten. Det blev så himla bra, jag är mer än supernöjd. Inget turkost eller pooligt utan mer som en fin stilla insjö men i lite kantig form såklart. Den kom vi inte ifrån.
Nu återstår att bygga pergola runt och få till lite mer växter. Vill att det ska bli lite lummigt och mer grönt kring poolen. Bambu och Funkia, stora mörkgröna Funkior tror jag kan bli fint. En del klätterväxter som Vildvin, vita Klematis och röda Rosor tror jag kan bli fint. Vi ska bygga en liten dusch och en ställning för handukar och badkläder i närheten av poolen också. Allt för att göra sommarlivet enklare och skönare. Poolen är  22 grader vilket svalkar skönt när man har solat en stund och är alldeles varm men perfekt varmt o ljummet efter en stund man legat i. Nu när allt fungerar så bra kan jag varmt rekommendera pool!
Så här fin var poolen en kväll när solen var på väg ner. Lavendeln lyser upp fint i mörkret.
Tjingeling Pillan

1 kommentarer

Therése / Grön skön passion

11 Jul 2012 16:41

Vilken otrolig skillnad det blev med mörk pool. För även om det är skönt, sååå är turkosa vattenblänk inget snyggt i svenska trädgårdar. Mycket trevligare och mysigare med "naturlig" insjö.
Mys vidare och hoppas på många sköna bad ;-)

Svar: mm Det gör vi :) trots lite regn emellanåt...
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej