Midsommar med familj o vänner!

2kommentarer

Hej!
 
Så har Midsommar varit och det är ett år till nästa men tills dess får vi minnas den som var :D
Detta är ju en trädgårdsblogg men ibland väljer jag att göra inlägg om någon rolig händelse.
Midsommar i år var riktigt rolig! Vi firade med släkt och vänner i vårt härliga Vidja.
 
Vi började dagen nere på ängen med att dansa kring Midsommarstången. Jag var med och sjöng och höll i dansen, till min hjälp hade jag en guitarist och 2st violinister och en sångerska. Det var riktigt roligt :)
Solen sken och inte ett moln på himlen. Många var där och hade picnic ohc fikade och det var full fart på dansen. Moni min bästis o hennes mamma höll i fiskdammen och kiosken och sålde hembakt o kaffe.
Jag och min dotter Helena i våra fina kransar hon gjorde till oss som varje år.
Jänta o ja Jänta o jaa.... trallallallaaaa
 
Sillunch intog vi hemma hos oss med min släkt, systrar med fam, mor o far. Massa gott serverades, vi hade knytis så alla får vara med och fixa. Här är Wilson och Tilde i fullfärd att plocka till sig godsaker av buffén.
 
Massa gottigt... Hallå vad är i stooora kastrullen, kan någon hjälpa oss sa Wilson, Tilde tittar skeptiskt på köttbullarna är de hem gjorda eller?! :)
 
Vi dukade långbord ute och det var nästan skönt att få sitta i skuggan.Det blev bad i stora poolen...Och i lilla poolen...Skönt en solig dag som denna.Sen blev det fika, Moni hade bakat 2 jätte smarriga och stora Maräng jordgubbstårter, härligt!
 
 Efter fikat ordnades det lekar, Micke var lekledare och alla var med. Vi avslutade med staffett :D hihi underbart roligt! Grillen var snart igång och det var dags att äta igen, men alla var hungriga och vi åt och drack och sjöng. Kvällen avslutades i skymningen med tända ljus och skönt prat. Ungdomarna gick ner till bryggan och satt o pratade. En mycket lyckad och härlig Midsommar har kommit och gått. Vi längtar redan till nästa år.
Kram och puss till alla som var med!
 
Hoppas Du hade en lika fin och rolig Midsommar som jag hade i år.
Eder Pillan
 
p.s nästa inlägg blir mer om växter, jag han ju med lite grann med trädgården också, bla satte jag en ny ros men mer om det nästa gång. d.s
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Åsa Arvidsson

25 Jun 2012 21:49

Hej Syster!
Ja vi hade det mysigt på midsommar med sol, värme och god mat. Synd att jag hade så ont i skallen, annars hade jag stannat hela natten lång :)
Puss och kram Åsa.

Svar: Ja va mysigt vi hade det, så synd att du gick hem. Men vi får fler tillfällen o sitta i varma sommarnatten o prata. Pusspuss
Pernilla

Diana

26 Jun 2012 21:07

Tack så jätte mycket att vi fick vara med och mysa med dig och din familj <3

Hade en fantastisk midsommar.

Kramar!!!

Svar: Tack själv, så kul att ni var med :) Vi tyckte också Midsommar var helt fantastisk! Kraam Pillan
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej