Baksidan av huset i försommar solen.

0kommentarer

Hej!

Hoppas allt är bra med er!
Visst är det en härlig tid just nu. Jag går en el två vändor varje dag i min trädgård. Det är så mycket som är på väg upp och jag vill inte missa ett enda blad el. blommas utveckling. Jag välkomnar dem alla och pratar lite med dem. Tänker på det om grannarna är ute o hör mig tror de nog att jag är lite knäpp, men det gör inget.

Vi har en stor altan på vår baksida, den är ca 170m2 och löper runt vår pool. Här kan vi ha middagar fika spela bandy eller springa o busa runt poolen, ja inte jag så mycket men barnen.
Det är en väl utnyttjad yta.
Runt om är allt så skirt o grönt och på väg att växa på sig. En helt ny rabatt som jag skrev om tidigare ser ut som en svart platta dock men det är på gång jag lovar. Körsbärsträdet är som finast i sin vitaskrud. Det gäller att njuta nu allt går så fort över.

Jag och min dotter var på Zetas häromdagen och fyndade ett fint träd en Korallapel. Malus x zumi calocarpa, korallapel. Orange till orangeröda frukter.
Vi blev vi lite småförsälskade i detta träd. Knopparna var vackert rosa och det var så fin form på det och lagom stort. Trädet fick en hedersplats vid altanen. Det enda är att det kanske kommer ge oss skugga på kvällen som vi inte vill nu, men i sommar kanske det är skönt. Hm ja man ska tänka på allt. Men vi blev supernöjda!

Knoppar som snart skall brista    ut i vita vackra blommor och översålla det lilla trädet. Ren o skär kärlek.


Jag tycker om detta träd det är så maffigt och nu när det blommar är det så vackert så.

Fikonträdet har nu vuxit tillsig och blivit så fint. Men trodde nog att det skulle växa fortare, kanske det vilar nu för att skjuta i höjden senare. Den ser ut o må bra iallafall.

Njut o mys nu av allt som är på väg eller av det som blommar som bäst nu.
Känn dofter på dagen o kvällen, olika dofter kommer fram olika tider på dygnet, så gå ut morgon o kväll o upplev din trädgård det finns massa nytt man ser varje gång nu och olika beroende på tiden på dygnet.

Kram o ha en skön dag!

Eder lite lyriska sommarberusade Pillan

Kommentera

Publiceras ej