Jag har nog lite gröna fingrar ändå...

0kommentarer


Den som spar hon har, jo du ser rätt, det är Hyacinter som man har inne på Julen. Visst har den tagit sig bra!! Jag är super stolt. From nu kommer jag vara jätterädd om allt jag köper o har inne under Advent o Jul.
Nedan ser ni små sötlökar som också är sparade och sedan utplanterade så snart kälen går ur backen.

I harmoni  o lite svenskt lyser det gula och det blå upp där det gröna ännu inte tagit fart. Rosen, en Leonardi Da Vinci är nyklippt och väntar nu på en lång skön sommar och många fina rosor.

Jag fyndade lite Påskliljor på Blomsterlandet, så här soligt o fint blev det framför Syrenerna i väntan på deras blommning. För 50kr blev det väldigt fint o det bästa är att de kommer igen nästa år o nästa osv...

Ojoj o WOW :) Jag satte ju 100st Tulpanlökar förförra året. Se nu är de fler, ca 130st!? Helt otroligt. Först tyckte jag det såg ut som mest blad men jag räknade till 130 knoppar! Ni kommer få se mer när de slagit ut jag lovar!
På vissa ställen har jag satt Förgätmigej, de hoppas jag ska sprida sig så Tullisarna är i ett hav om några år. Jag gav dem faktiskt lite benmjöl i höstas, kanske det gav susen...hm den som de vet.

En liten stund vardag får Fikonträdet komma ut men än är det för kallt på nätterna.
Örterna ställer jag in mot huset det torde de klara. Ni ser Mynta, Rosmarin och Oregano. Buddah vaktar och visar OK tecken, allt är toppen och lite till :D

Vi fick en söt liten Jordgubbsplanta på Valborg, den ska snart få komma ut i landet, måste gräva lite till bara o köpa några fler så den ej blir så ensam Å vi vill ju ha massa gubbar mm gottis i filen.

Kram hela dan, hoppas solen värmer oss i morgon oxå.
Eder Pillan

p.s en liten ledsen sak dock, jag glömde mina Fushior ute en natt  nu i helgen o de ser inte så glada ut... jag får nog köpa nya...
d.s

Kommentera

Publiceras ej