Njut nu lite till...

1kommentarer

Hej,
 
Nu bär det snart av på en sista semester vecka, vi ska till Italien. Jag skall överraska min man.
Det blir en second honeymoon :) Han vet landet men ej vart. Jag kan visa lite bilder o berätta senare. Så idag var jag ute och vattnade o rensade lite i rabatterna och insåg att oj det var visst några dagar sedan jag var ute o pysslade. Skönt var det och jag kände att jag saknat det. Vi har varit på äventyr nästan var helg nu så jag har ej hunnit ut.

Har ni fått se pergolan som den är nu?! Jag minns ej. Det som ska till nu är bara staket och räcke på 3 sidor och något för växterna att klättra på. Men den är sååå fin som den är redan. Växter som Murgröna och Klätterhortensia, klematis och ev. en ros ska få klä in pergolan.

Petuniorna blommar än och färgen som jag hittade i år är så fin, jätteglad att det blev just den! Det blev sött i den blå lådan.

Tyvärr så har det varit så kallt i Augusti så några mysiga sensommarkvällar på verandan har det knappt blivit. Så alla mina ljus som jag satte ut är oanvända och det känns lite synd. Jag skall tända dem en kväll och sätta på mig varmt och sitta ute, bara för att jag vill.
Sommaren går mot sitt slut men sluta ej ut och njut och ta vara på det som är. Idag sken solen länge på vår altan och jag satt ute tills den smet bakom träden. Det var lite somrigt och kändes bra.
Ville inte att det skulle ta slut.
Må väl!
 
Kramis Pillan

1 kommentarer

Åsa Arvidsson

18 Sep 2012 19:44

Länge sedan jag tittade in hos dig. Vad fint du har det :) Kan inte låta bli att småle när jag tänker på hur olika våra trädgårdar ser ut. I den enda rabatt jag har och som jag dessutom försökt sköta om så har det nu vuxit upp ett stort träd i. Tror inte det ska växa där.Fniss..
Kram Åsa.

Svar: Hej söta syster, va roligt att du är här o kikra ibland. Jag har ej bloggat på länge nu, o trädgården börjar bli höstlik men behöver städas :) Hihi kul med trädet, det är säkert en al eller? De kommer överallt och drar man inte upp dme tidigt blir de snart träd. Puss o kram Vi ses på Lördag!!
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej