Vår inne Vår i hjärtat Vår i sinne!

0kommentarer

Hej!!
Visst är det härligt vårkänslorna börjar pirra i kroppen!
Jag var tvungen o fylla mitt blomsterbord med lite vårfägring små söta fröknar som ger färg o glädje till köket.
Sitter med Allt om trädgård i mitt knä o läser om vårens blå blommor o önskar jag satte mer lökar i höstas. Nu får jag vänta ett år till o hoppas jag kommer ihåg det i höst! 
Egentligen borde trädgårdstidningarna göra som  i mode o inredningsbranschen vara ute ett halv år innan så man hinner få ner allt o jorden man vill!
 
Är lite sugen på o köpa lite frön o sätta i helgen. Hm undrar vad jag vill ha i år, iallafall tomater o chilli. Sen får vi se.
 
Nu blommar det i köket! Hortensia, Lönn, Tullisar,Vivor o Iris samt Pärlhyacinter. Mysigt att få pyssla om dem lite. Längtan till våren o jorden gör sig påmind. 
Detta är ett skott från en blomma jag ärvt efter min mormor Mimmi! Den är mig extra kär. Å att den blommar nu i februari känns fantastisk! 
Visst är den vacker!! Mimmi hade alltid en sådan här Lönn i sitt köksfönster. From nu kommer jag också att ha det.
Dessa blå Iris är så söta båda i färg o form. De ska få komma ut i rabatten senare i vår. Ni sparar väl alla lökar!! Det mesta tar sig jättebra.
 
Tulpaner går inte att få för många av, love theme!
En gammal tekopp kom fint till pass för Pärlhyacinterna. Sen när de blivit långa o faller ner sätter jag dem i en högre vas.
Jag har följt trenden lite i år o plockat fram min koppar o köpte till den stora kastrullen i en antikaffär. Satte lite grönt i och vips blev det ett extra fint stileben i min smak. Vad tycker ni?
 
Hoppas ni njuter av stundande vår o att ni unnar er lite vårblommor inne nu.
 
Kram hela dan
Eder Pillan

Kommentera

Publiceras ej